Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، اختلافات با قطر «بسیار عمیق» است و اگر مقامات قطری می‌خواهند کشورهای محور عربستان سعودی به محاصره دوحه پایان دهند، باید خودشان را «اصلاح کنند».

این اظهارات را «خالد بن احمد آل ثانی»، وزیر امور خارجه بحرین در گفت‌وگو با روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» گفت.

او در پاسخ به سوالی در مورد احتمال حضور قطر در نشست آتی شورای همکاری فارس به میزبانی عربستان سعودی گفت که مشارکت و عدم مشارکت دوحه در این نشست یکی است و فرقی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور نیروهای ترکیه در قطر، بزرگترین تهدید است

بن احمد به اقدام قطر در درخواست کمک از ترکیه و حضور نیروهای این کشور در خاک قطر اشاره کرد و گفت که این کشور به شورای همکاری خلیج فارس تعلقی ندارد؛ چرا که به جای نیروهای «سپر جزیره» از نیروهای بیگانه کمک خواست.

او گفت: «حضور نیروهای خارجی در خاک قطر بزرگترین تهدیدی است که دوحه علیه کشورهای شورای [همکاری خلیج فارس] ایجاد کرده است».

قطر هرگز رفتار خود را تغییر نخواهد داد

خالد بن احمد سیاست‌های اخیر قطر در قبال عربستان سعودی و شخص «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد سعودی را «دشمنی آشکار» خواند و گفت که قطر در میان کشورهای عضو این شورا کمترین تعهد را به توافق‌ها داشته و بنابرین، دوحه باید خود را اصلاح کند.

تلاش رسانه‌های قطر به ویژه شبکه ماهواره‌ای الجزیره در پوشش ماجرای قتل «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار سعودی منتقد اخیراً خشم مقامات سعودی و اماراتی را در پی داشته است. بستن شبکه الجزیره نیز یکی از شروط سیزده‌گانه محور سعودی برای بازگشت به روابط پیش از بحران قطر است.

بحران قطر از آذرماه سال ۱۳۹۶ و به دنبال اتهام دوحه به حمایت از تروریسم از سوی چهار کشور عربستان سعودی، امارات، مصر و بحرین آغاز شد.

خالد بن احمد در مورد اینکه آیا امکان بازگشت قطر به روابط قبل از آغاز بحران مذکور وجود دارد یا نه، اظهار داشت که «واقعیتی وجود دارد و آن اینکه قطر هرگز روش و رفتار خود را تغییر نخواهد داد».

او ادامه داد: «بحران با قطر به نقطه بسیار دوری رسیده است که قبلا شاهد آن نبودیم. نمی‌دانم قطر چگونه می‌خواهد برگردد. چرا که با دشمنان منطقه مانند ایران هم‌راستا شده است».

بن خالد گفت که معتقد است اختلافات با قطر متوقف نخواهد شد؛ چرا که طی یک سال و نیم گذشته چیزی محقق نشد.

ترکیه باید در منافع خود بازبینی کند

وزیر خارجه بحرین در مورد حمایت ترکیه از قطر در جریان بحران اخیر در منطقه خلیج فارس گفت که این اقدام آنکارا آن‌ها را شوکه کرد و به همین دلیل، ترکیه باید در مصالحش بازبینی کند و اینکه آیا منافعش با کشورهای محرو سعودی است یا با قطر.

توپ در زمین ایران است

خالد بن احمد در مورد سوالی در خصوص تقدیر «برایان هوک»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از اقدامات بحرین نیز مدعی شد که کشورش در کشف نقش و اقدامات «تخریبی» ایران، همکاری داشته است و بحرین یکی از اهداف ایران در منطقه است.

وزیر خارجه بحرین همانند گذشته، مدعی تلاش ایران برای برهم زدن امنیت بحرین شد و ادعا کرد قایق‌های ایرانی اقدام به انتقال مواد منفجره به بحرین کرده‌اند.

او در مورد سفر مقام‌های صهیونیستی به بحرین نیز گفت که این گونه سفرها از قبل نیز وجود داشته و اگر «هدف معینی یا موضوعی باشد که ما به دنبال تحقق آن باشیم و [اگر] چنین مسئله و هدفی بعد گسترده و راهبردی داشته باشد، از نظر ما موانعی [برای سفر] وجود ندارد.

وزیر خارجه بحرین در پاسخ به سوالی در مورد احتمال سفر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بحرین نیز مدعی شد که برای این سفر برنامه‌ای وجود ندارد و تماس‌هایی صورت نگرفته است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۳۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟

میرغفاری در پاسخ به این سوال که با توجه به این گفته شما، احتمال ابطال مزد ۱۴۰۳ کم است؟ می‌گوید: من خیلی بعید می‌دانم، مگر این‌که دیوان عدالت اداری به ماهیت مصوبه ورود کند؛ نه از لحاظ ساختار وعدم امضای گروه کارگری.

به گزارش خبرآنلاین، نماینده کارگران در شورای عالی کار در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

علی‌رضا میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جاهایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل‌ بن‌ فرحان در گامبیا
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل‌بن‌فرحان در گامبیا
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان با یکدیگر دیدار کردند
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • نیوزویک: مقاومت اسلامی بحرین، جبهه جدید محور مقاومت در جنگ با اسرائیل
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران