Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم٬ مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه که به منظور حضور در نشست سازمان ملل به آمریکا سفر کرده٬ دیشب در نیویورک و در کنسولگری کشورش در این شهر با خبرنگاران گفت‌وگو و اعلام کرد: همه  تصور می‌کنند که اصلی‌ترین تنش در روابط واشنگتن و آنکارا مسئله زندانی شدن کشیش آندره برانسون بوده است، اما چنین چیزی واقعیت ندارد و دلایل اصلی مشکلات و اختلافات ما دو مسئله دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چاووش اوغلو در ادامه افزود: اولین اختلاف نظر جدی بین ما و آمریکایی‌ها این است که آنها در شمال سوریه از نهادهای اقماری گروه تروریستی پ ک ک یعنی PYD و شاخه نظامی آن YPG حمایت می‌کنند. حمایت تسلیحاتی آمریکا از این گروه از نظر ما به روشنی به معنی حمایت از تروریسم است و چنین چیزی را به معنی تهدید امنیت ملی ترکیه تلقی می‌کنیم و از آمریکا انتظار داریم به عنوان یک متفق دست از این کارها بردارد. این منطقی نیست که ما در شهر منبج همکاری نظامی و امنیتی داشته باشیم اما از دیگر سو در شرق فرات٬ آمریکا از دشمنان تروریست‌ ما حمایت کند. چنین چیزی به روابط ما به شکل جدی لطمه می‌زند.

 وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه افزود: دومین اختلاف مهم بین ما و آمریکایی‌ها این است که ما بارها اعلام کرده‌ایم فتح الله گولن و شبکه تروریستی او دشمن ترکیه هستند و با انجام کودتا قصد داشتند ساختار سیاسی کشور ما را نابود کنند و امنیت کشور و مردم را به خطر انداختند. اما متاسفانه آمریکایی‌ها حاضر نشدند او را به ترکیه تحویل دهند و این گروه تروریستی هنوز هم در آمریکا فعالیت می‌کند.

چاووش اوغلو ادامه داد: اگرچه اف بی آی بررسی‌های اطلاعاتی و پلیسی خود را برای کشف اقدامات مشکوک گروه گولن در آمریکا آغاز کرده، اما از نظر ما با اطلاعات و پرونده‌هایی که برای واشنگتن فرستاده‌ایم جای شک و شبهه‌ای باقی نمانده که آمریکا هر چه زودتر باید این گروه را به عنوان یک گروه تروریستی معرفی کند.

وی همچنین در مورد تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: تصمیمات یک طرفه آمریکا و جنگ اقتصادی این کشور تنها بر ایران تاثیر نگذاشته، بلکه حتی کشورهایی همچون ژاپن و ما را نیز در بر گرفته است. من در روزهای اخیر در ژاپن بودم و به همین خاطر از این کشور مثال آوردم و چرا باید آمریکا به شکل یک طرفه دست به تحریم و جنگ اقتصادی بزند؟

چنین چیزی به ضرر جهان و به ضرر منطقه است. ما از همان آغاز صادقانه اعلام کردیم که مخالف تحریم‌های آمریکا علیه ایران هستیم. اگر چه در برخی مسائل ترکیه را مستثنی کرده‌اند. اما ترکیه کشوری نیست که فقط به فکر خود باشد و از این لحاظ ما با تحریم‌های آمریکا علیه ایران به شکل قاطعانه مخالف هستیم. وزیر امور خارجه ترکیه در پایان افزود: در روز سه شنبه در دیدار با مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا به شکل مفصل روابط آمریکا و ترکیه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ در شرایطی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز هیأتی را برای مذاکره درباره آتش‌بس غزه به قاهره اعزام می‌کند و تأکید کرده که با «روحیه مثبت» به سوی مذاکرات پیش می‌رود، وزیر خارجه آمریکا مدعی شده است «ما منتظریم تا ببینیم آیا در عمل می‌توانند پاسخ مثبتی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها بدهند یا خیر».

اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر بر سر اتمام جنگ به عنوان بخشی از توافق تبادل اسرا/ آتش‌بس است.

حماس پیش از این تصریح کرده با هیچ توافقی که به آتش‌بس دائمی و خروج نیروهای اسرائیل از غزه منجر نشود موافقت نخواهد کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل هم روز چهارشنبه گفت با هیچ توافقی که بر اتمام جنگ اصرار داشته باشد موافقت نخواهد کرد.

آمریکا در ۷ ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد همسو با اسرائیل اصلی‌ترین مانع در برابر برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده است.

دولت جو بایدن تا کنون سه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که خواستار آتش‌بس دائمی در غزه بوده را وتو کرده است. واشنگتن تنها از آتش‌بس موقت حمایت می‌کند.

بلینکن همچنین در خصوص برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به رفح گفت «موضع ما ثابت است و قبل از آن‌که اسرائیل تصمیمی برای ورود به رفح بگیرد، باید طرح شفافی برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود و به دوستان خود برای حفاظت از غیرنظامیان و ارائه کمک به آن‌ها فشار می‌آوریم».

وزیر خارجه آمریکا با تأکید بر حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت «با حفظ امنیت اسرائیل، تشکیل کشور فلسطین امکانپذیر است».

اسرائیل، آزادی اسرا از غزه و نابودی حماس را به عنوان اهداف جنگی خود در غزه تعیین کرده است. با وجود این، تحقق هر دوی این هدف‌ها به بن‌بست برخورد کرده‌اند.

مصر، قطر و آمریکا در حال میانجی‌گری برای حصول توافقی برای تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس میان حماس و اسرائیل هستند.

در توافق قبلی میان حماس و رژیم اسرائیل برای آزادی اسرا که در ماه نوامبر انجام شد ۸۱ اسرائیلی و ۲۴ شهروند کشورهای خارجی در ازای ۲۴۰ فلسطینی آزاد شدند.

کد خبر 849093 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه رژيم صهيونيستى فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • اطلاعیه سپاه درباره بازداشت پشتیبانان یک گروه تروریستی
  • اطلاعیه مهم سپاه پاسداران درباره بازداشت عوامل پشتیبانی یک گروه تروریستی در مدرسه دینی پشامگ راسک
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر
  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید