Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه به مذاکرات صلح سوریه با بیان اینکه ایران و ترکیه مخالف حضور کردها در کنفرانس صلح سوریه در سوچی هستند، گفت: ما معتقدیم که می‌توان بر سر این موضوع به توافق دست یافت.

کنفرانس گفت‌وگوهای ملی سوریه قرار است روزهای 29 و 30 ژانویه 2018 (9 و 10 بهمن) برگزار می‌شود و نمایندگان همه طرف‌های مناقشه همچون دولت سوریه و مخالفان سوری و گروه‌های مسلح مخالف در آن شرکت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، قرار است نمایندگان سه کشور ضامن آتش‌بس در سوریه (ایران، روسیه و ترکیه) 10 روز قبل از برگزاری کنفرانس در سوچی حضور یابند و ترکیب نهایی شرکت کنندگان در آن را تایید کنند.

الکساندر لاورنتیف در گفت‌وگو با خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا درباره اینکه «چه اختلاف یا اختلاف‌هایی میان روسیه، ترکیه و ایران باعث شده است تا ترکیب نهایی شرکت‌کنندگان بعد از چند دور رایزنی در آستانه قطعی نشود؟»، گفت: «من تمایلی ندارم راجع به اختلافات زیاد صحبت کنم، اکنون ما در آستانه توافقات مهمی هستیم، همانگونه که در زمینه ایجاد مناطق کاهش تنش به آن دست یافتیم. اما در این مورد به خصوص باید بگویم مواردی میان دو طرف درباره حضور کردها در روند سیاسی سوریه وجود دارد.»

وی افزود: «ما معتقدیم که کردها همچون دیگر طرف‌های سوری باید در روند سیاسی سوریه مشارکت فعال داشته باشند و خوب طبعا ممکن است برخی دیگر از طرف‌ها چنین اعتقادی را نداشته باشند که اینگونه اختلافات با گفت‌وگو و رایزنی قابل حل است.»

لاورنتیف در پاسخ به این سوال که «کدام گروه از کردها قطعا در کنفرانس سوچی شرکت نمی‌کنند؟» گفت: «تاکنون نام حزب اتحاد دموکراتیک کردستان در فهرست مشارکت کنندگان در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه که قرار است در شهر سوچی برگزار شود گنجانده نشده است و انتظار هم نمی‌رود که در این مذاکرات شرکت کنند.»

وی افزود: «همه تلاش ما این است که نماینده‌ای از کردها در سوچی حضور داشته باشد ولی هم‌زمان با این تلاش‌ها ترکیه نیز تلاش می‌کند تا بدون دلیل، در روند حضور کردها اخلال ایجاد کند. ما به خوبی می‌دانیم که ترکیه چه موضعی در این‌باره دارد، ما نگرانی آن‌ها را درک می‌کنیم. از نظر ترکیه حضور نمایندگان حزب اتحاد دموکراتیک، خط قرمز به‌شمار می‌رود، برای اینکه مقام‌های آنکارا، آن‌ها را تشکیلات تروریستی می‌دانند.»

لاورنتیف در پاسخ به سوال آنا درباره اینکه «آیا امکان برگزاری کنفرانس سوچی بدون حضور کردها وجود دارد یا خیر؟» گفت: «با ایران و ترکیه بر سر این موضوع اختلافاتی وجود دارد و این دو کشور مخالف حضور کردها هستند، ولی ما معتقدیم که می‌توان بر سر این موضوع به توافق دست یافت.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT